Ne kete recete do te shohim si te gatuajme cantucci ose cantuccini, te cilat nuk jane gje tjeter vecse biskota te cilat e kane prejardhjen nga qyteti italian i Pratos....
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme bakllava me pete te gatshme ne menyre te shpejte dhe me shije te mbrekullueshme. Petet i gjeni ne supermarket ne forme...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme Brownie. Kjo embelsire eshte tipike e amerikaneve te cilet e sherbejne ne forme katrore te shoqeruar me pana ose brenda me...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme embelsiren crumble (lexohet kruhmbl) me kumbulla te zeza. Mund te perdorni te njejten recete per ta gatuar edhe me kumbulla te...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme krostate me recel frutash, saktesisht me fruta pylli. Por ju mund te perdorni cfare do lloj receli qe keni ne dispozicion...
Brumi baze per krostata eshte shume i thjeshte dhe i lehte per tu pergatitur. Ju mund te perdorni brumin baze per krostata te ndryshme, si ato te mbushura me recel...
Sot do te shohim si te gatuajme cupcake me cokollate dhe portokalle. Tani jemi ne stinen e duhur te portokalleve te cilat jane plot me vitamina A, B e C....
Kjo recete do te shohim nje embelsire me biskota dhe gjize, kombinimi i tyre eshte super pasi eshte nje mix jo shume i embel por delikat ne shije. Embelsira eshte...
Sot do te shikojme si te gatuajme biskota me limon, jam e sigurt qe mund ta keni provuar me pare biskotat me limon por ndoshta nuk u eshte dhene mundesia per...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme kek me arra dhe stafidhe (rrush i thate). Nje embelsire pak e personalizuar edhe pse eshte thjesht kek, por i pergatitur...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme pilaf me oriz. Kjo pjate pergatitet ne menyr shume te thejshte ne shtepi edhe nese nuk jeni kuxhinjere, mjafton te zbatoni...
Ne kete recete do te shohim si te pergatisim pure me pate dhe qumesht. Pureja me patate perdoret pothujse ne te gjithe boten, pergatitet shume thjesht per...
Kjo eshte receta per shendetlie me arra dhe mjalte, receta klasike e embelsires me te preferuar per ditet e festave, per ditelindje ose edhe thjesht edhe per te djelen. Karakteristika...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme strudel me molle. Strudel me molle eshte nje embelsire me origjine austriake dhe me kalimin e kohes u adoptua edhe nga shume...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme lazanja me mish te grire. Kjo eshte e njhur edhe me emrin Lazanja Bolonjeze qe ne italisht e gjeme te shkruar...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme salcen Ragu. Salca ragu e ka origjinen nga qyteti i Bolonjes ne Itali dhe ne fakt njihet me emrin Ragu Bolonjeze....
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme torte me ananas te fresket. Nje ide shume e mire per te perdorur ananasin eshte pikerisht pergatitja e nje torte me...