Ne kete recete do te shohim si te gatuajme recel me qershi. Une pergatita nje vazo qelqi te mesme, por nese deshironi te pergatisni me shume mjafton te respektoni proporcionet....
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme marmalate me dardhe. Mund te perdorni cdo lloje frutash, koha e zjerjes do te ndryshoj sipas frutit te zgjedhur. Kete lloj...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme Portokalopita, torte greke me portokalle dhe kos. Emri Portokalopita ne greqisht eshte i formuar vetem nga dy fjale: portokalo=portokalle dhe pita=torte,...
Shakshuka eshte nje pjate tradizionale izraeliane, edhe pse origjinen e ka nga Algjeria dhe Tunizia, receta e saj u trasportua ne Israel nga disa hebrenj nen periudhen e imperit Otoman....
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme ashure me kanelle. Ashureja eshte nje embelsire me origjine turke, mund ta klasifikojme tek embelsirat me luge (embelsirat qe kane nje...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme pilaf me oriz. Kjo pjate pergatitet ne menyr shume te thejshte ne shtepi edhe nese nuk jeni kuxhinjere, mjafton te zbatoni...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme recel fiku, nje nder te preferuarit e mi, eshte shume i thjeshte per tu pergatitur. Sekreti i ketij reçeli eshte qe...
Kjo eshte receta per shendetlie me arra dhe mjalte, receta klasike e embelsires me te preferuar per ditet e festave, per ditelindje ose edhe thjesht edhe per te djelen. Karakteristika...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme strudel me molle. Strudel me molle eshte nje embelsire me origjine austriake dhe me kalimin e kohes u adoptua edhe nga shume...