Background Image

Antipasto me wurstel

0 0
Antipasto me wurstel

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url
Kuzhinë:

Udhëzime

Shpërnda

Nje nga antipastat e perdorura me shume dhe te pergatitura me wurstel eshte role me pasta sfoglia ose brise (pete e gateshme), ose te quajtur ndryshe croissant te kripur me wrustel. Kjo eshte nje recete teper e thjeshte dhe ekonomike per tu pergatitur, e pelqyer si nga te medhenjte edhe nga te vegjelit. Sherbehen te vaket ose te ftohte si antipast, ose si nje shoqerues per nje aperitiv ose bufe. Personalisht perdor keta dy perberes te gateshem te cilet i gjeni ne supermarket. Le te shohim ateher si te gatuajme antipasto me wurstel.

pasta-sfogliawurstel

si-te-gatuajme-antipaste-me-wurstel

Antipasto me wurstel

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 4
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: Antipaste

Perberesit:

  • 250g pasta sfoglia te gatshme
  • 200g mini wrustel
  • 1 te verdhe veze

Udhezimet:

  1. Merrni pasta sfoglia dhe e hapni. Me ndihmen e nje thike duhet te formoni 16 trekendesha te vegjel ( si fillim prisni brumin ne 4 pjese te barabarta duke formuar 4 katror, çdo katror e prisni pergjysem duke formuar keshtu dy trekendesha per c’do katror, dhe çdo trekendesh e ndani ne gjysem perseri duke formuar dy trekendesha me te vegjel, pra ne fund keni formuar 16 trekendesha te vegjel).
  2. I vendosni wrustelit ne secilin trekendesh dhe filloni ta rrotulloni brumin duke filluar nga baza e madhe derisa te arrini tek maja e trekendeshit te brumit.
  3. Vishni nje tepsi me leter furri dhe filloni te vendosni me radhe wustelit e mbuluar me pasta sfoglia.
  4. Ne nje tas te vogel rrihni mire te verdhen e vezes dhe i lyeni me radhe ne siperfaqe.
  5. Nxehni furrin ne 180°C dhe i piqni per rreth 15-20 min, ose derisa te kene marre nje ngjyre mjalti.
  6. I nxirrni nga furri dhe i sherbeni te vaket ose te ftohte.
(Visited 180 times, 1 visits today)

Laura

Pershendetje, mire se erdhet ne kete faqe web. Shpresoj te keni eksploruar dhe shijuar momentet e mia ne kuzhine nepermjet reportaxhit. Kjo faqe eshte per hobby, pasi me pelqen te gatuaj recetat qe kerkoj kudo... ne revista, libra, online! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te me dergoni recetat tuaja. Do ti publikoj ;) Gjithe te mirat

para
Krostat me fruta per ditelindje
para
Brusketa me salcice dhe djath stracchino
para
Krostat me fruta per ditelindje
para
Brusketa me salcice dhe djath stracchino

Add Your Comment