Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
0 0
Veze te kuqe per pashke

Shpernda receten ne kanalin tuaj:

Ose kopjoni lidhjen e meposhteme dhe dorgojani kujt te doni!

Perbersit

Rregullo sipas personave
5 Veze
4 Qepe e kuqe

Nutritional information

Veze te kuqe per pashke

Karakteristika:
  • Vegjetarian
Kuzhina:

Perbersit

Udhezimet

Shpernda

Nese deshironi te pergatisni veze te kuqe per pashke ne menyre natyrale mund te ndiqni udhezimet e meposhteme.

Ju mund te ngjyrosni vezet e pashkeve me ngjyrues natyral qe nuk jane gje tjeter vecse produkete te tjera natyrale qe gjeni kollaj ne pazar. Ne kete menyre jeni te sigurt qe nuk do te keni probleme te asnje lloj tipi sidomos kur pastroni vezen nga lekura.

Per te bere veze te kuqe ju keni me shume se nje menyre! E para eshte te perdorni lekuren e qepes se kuqe e cila do te jete ngjyruesi me i mire per vezet. Por, gjithashtu, ju mund te perdorni edhe caj me fruta te kuqe (si psh me fruta pylli) ose panxharin. Te dy keta perbersit e fundit do te bejne te mundur ngjyrosjen e vezeve por me nuance me shume roze sesa te kuqe.

Veze te kuqe per pashke

 

 

Hapat

1
I kryer

Merni nje tenxhere dhe shtoni ujin si dhe lekurat e qepeve te kuqe. Vendosni tenxheren ne zjarr qe uji te marri vale.

2
I kryer

Shtoni vezet dhe i lini te ziejne mire. Do te shikoni se edhe lekura e vezes do te mari ngjyren e kuqe te lekurave te qepes. Kjo menyre nuk eshte aspak e demshme per ngjyrosjen e vezeve pasi produkti eshte natyral.

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

para
Fokace e mbushur me djath dhe veze – Khachapuri adjaruli
mbas
Kek me karrota
para
Fokace e mbushur me djath dhe veze – Khachapuri adjaruli
mbas
Kek me karrota

Komento receten