Ne kete recete do te shohim si te gatuajme trilece ne shtepi. Vendosa te provoj versionin me krem mou siper dhe jo me krem karamel. Nese doni te beni trilecen...
Per here te pare provova te bej akullore ne shtepi. Si shije zgjodha akulloren baze pasi varjantet jane te ngjashme por mjafton ti pasurosh me perberes te tjere. Receta e...
Krem Katalana eshte nje embelsire tipike spanjolle e gjejme te shkruajtur ne kete menyre: Crema Catalana. Ka nje shije delikate dhe kremoze ne goje. Siper ka nje shtrese sheqer te karamelizuar...
Para nje muaji provava nje pjate Gjeorgjane e cila nuk eshte gje tjeter vecese nje fokace e mbushur me djath dhe veze me emrin Khachapuri adjaruli. Shija eshte superlative, nuk rezistova...
Ne kete recete do te shohim si te pergatisim pure me pate dhe qumesht. Pureja me patate perdoret pothujse ne te gjithe boten, pergatitet shume thjesht per tu pergatitur dhe mund te...
Ne kete recete do te shohim si te pergatisim sallate e cila sherbehet ne kupa te pergatitura me djath kackavall te shkrire. E vetmja veshtiresi e kesaj recete eshte pergatitja...
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme salcen Ragu. Salca ragu e ka origjinen nga qyteti i Bolonjes ne Itali dhe ne fakt njihet me emrin Ragu Bolonjeze....
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme krepa me nutella, por ju mund ti mbushni krepat edhe me fruta te fresketa ose recel. Krepat janë simbol i kuzhinës franceze,...