Udhëzime
Sote do te shohim si te gatuajme nje sallate me molle jeshile shume te shijshme dhe shume te bukur per tu prezantuar ne tryezat tuaja.
Sallate me molle dhe uthull balsamike
Perberesit:
- 200 kg sallate jeshile
- gjysem molle jeshile
- djath i bardhe i bute (Philadelphia)
- 6 feta te vogela buke (Baguette)
- pak uthull balsamike
- vaj ulliri
- pake kripe
Udhezimet:
- Si fillim lani sallaten dhe e kulloni dhe e coni ne nje ene plastike.
- Merni gjysmen e molles dhe e prisni ne feta te holla te vogla siper sallates.
- Shtoni vajin dhe kripen dhe e perzieni sallaten edhe e ndani ne dy pjata.
- Merni fetat e bukes dhe i lyeni me djathin e bardhe dhe i sistemoni siper sallates.
- Ne fund dekoroni me uthullen balsamike.
(Visited 561 times, 1 visits today)