Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
0 0
Salce kosi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Salce kosi

Features:
  • Vegjetarian
Cuisine:

Directions

Share
PROVONI CDO MUAJ KUTINE SURPRIZE ME SHIJE TE NDRYSHME!

Sot do te shohim si te gatuajme salce kosi ose e njohur me shume me emrin xaxiqi. Kjo eshte nje recete greke edhe mund te pergatitet me kos te bere vete por te kulluar ne nje rrobe qe mund ta shtroni mbi kullenjese ose me kos te blere. Problemi tipik i emigranteve eshte qe kosi jo vetem qe nuk behet si ne shqiperi pasi ka nje shije shume te embel por edhe kosi qe shitet eshte shume fare kremoz edhe pothuajse eshte e pamundur te kullohet. Si perfundim sekreti eshte te bleni kosin total fage, qe e gjeni ne te gjithe supermerkatet, dhe te perdorni kete te fundit per te bere nje salce kosi shume te mire. Kosi total fage eshte gati per te bere salcen e kosit ne 2 minuta. Le te shohim receten.

si_te_gatuajme_salce_kosisi_te_gatuajme_salce_kosi_2

si_te_gatuajme_salce_kosi

Salce Kosi

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 4
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: Antipaste

Perberesit:

  • 1/2l kos te bere vete ose nje kuti kos total fage
  • 1 kastravec
  • vaj ulliri extra te virgjer
  • 1 thelpi hudher
  • kripe

Udhezimet:

  1. Merni kosi dhe e hidhni ne nje tas.
  2. Pastroni kastravecin dhe e grini me rende jo shume te imet. Nje pjese e beni kubik te vegjel per ganityre.
  3. Pastroni hudheren dhe e prisni shume te imet.
  4. Shtoni kripen sipas deshires dhe nje filxhan kafeje vaj ulliri.
  5. Perzieni salcen e kosit mire dhe e vendosni ne ene per ta sherbyer.
  6. Zbukuroni salcen e kosit me kubiket e kastravecit.

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pastico me djath te bardhe dhe qumesht
next
Sallate ne shporta djathi kackavall
previous
Pastico me djath te bardhe dhe qumesht
next
Sallate ne shporta djathi kackavall

Add Your Comment