Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
0 0
Torte me cokollate te shkrire

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Torte me cokollate te shkrire

Directions

Share
PROVONI CDO MUAJ KUTINE SURPRIZE ME SHIJE TE NDRYSHME!

Ne kete perjudhe jam e fiksuar per recetat qe behen me cokollate pasi eshte nje nga embelsirat e mia te preferuara. Kjo recete do tu mesoj si te gatuani torte te vogel me cokollate dhe ne brendesi me nje zemer te lengeshme. Torta me cokollate eshtre super dhe do te jeni shume te kenaqur kur te prezantoni kete embelsire miqeve tuaj.

torte-e-vogel

Torte e vogel me cokollate

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 8
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: Embelsire, Dessert

Perberesit:

  • 120 gr cokollate fondente
  • 80 gr gjalp
  • 80 gr sheqer
  • 20 gr miell te tipit 00
  • 2 veze

Udhezimet:

  1. Merni cokollaten dhe e ndani ne pjese te vogla dhe e coni te shkrij ne nje ene te xhytur ne uje te nzehte.
  2. Kur cokollata te kete shkrire hidhni tek ena gjalpin te prere ne copa te vogla dhe e trazoni qe te shkrij se bashku me cokollaten.
  3. Shtoni sheqerin dhe e trazoni permbajtjen. Kur gjithecka te jete tretur e lini permbajtjen te ftohet.
  4. Merni vezet dhe i rrihni ne nje ene, me pas i shtoni tek cokollata e vaket dhe e trazoni me shpejtesi me nje rrahese vezesh.
  5. Ne fund shtoni mjellin nga pake e nga pake.
  6. Merni 8 ene te vogla prej alumini dhe i lyeni me gjalpe dhe me pas i sperkateni me kakao.
  7. Shtoni masen ne 8 stampat prej alumini per 8 dozat qe pergatitet edhe i fusni ne furre te ngrohur me pare ne 180°.
  8. Lini tortat e vogla me cokollate te piqen per 15 min dhe me pas i sherbeni duke i hequr nga stampa.
  9. Tortat me cokollate mund ti shoqeroni sheqer pluhur dhe nje fill cokollate te shkrire siper.

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kunguj te mbushur
next
Beshamel me qumesht miell dhe gjalp
previous
Kunguj te mbushur
next
Beshamel me qumesht miell dhe gjalp

Add Your Comment