Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
0 0
Portofola buke me mish dhe proshute

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Portofola buke me mish dhe proshute

Cuisine:

Directions

Share
PROVONI CDO MUAJ KUTINE SURPRIZE ME SHIJE TE NDRYSHME!

Kjo recete eshte shume kalorike pasi ka mish, proshute dhe dhjath. Per kete motiv sherbehet si pjate e dyte. Mund ta shoqeroni me sallate jeshile ose sallate domate per te mos shtuar akoma dhe me teper gjera kalorike. Le te shohim si te gatuajme portofola buke me mish dhe proshute. Kete lloj recete mund ta gjeni edhe me emrin kotolet.

portofole_me_mish

Portofola buke me mish dhe proshute

Koha e Pergatitjes:
Koha e Pjekjes:
Koha Totale:
Porcione: 4
Veshtiresia: E Lehte
Tipi i Recetes: Pjate e Dyte

Perberesit:

 

  • 4 feta fileto mishi nga 150gr
  • 2 feta proshuto
  • 2 feta ananas te fresket
  • 100gr djath
  • 2 veze
  • 50gr buke te grire
  • 4 luge vaj
  • pak kripe dhe pieper

 

Udhezimet:

  1. Merren filetot dhe rrihen deri sa te behen shume te holla. Priten ne copa ananasi, proshutua, djathi dhe mbushet gjysma e siperfaqes se filetos.
  2. Me pas palosen ne forme fortofoli, mbyllen mua kruajtse dhembesh dhe kriposen.
  3. Kalohen tek vezet e rrahura nga te dyja anet e me pas ne buke te grire. Me pas skuqen per 5 min nga cdo ane.
  4. Sherbeni pajten te ngrohte.

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Cheesecake
next
Sallate orizi
previous
Cheesecake
next
Sallate orizi

Add Your Comment