Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
0 0
Patellxhane ne zgare

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Patellxhane ne zgare

Directions

Share
PROVONI CDO MUAJ KUTINE SURPRIZE ME SHIJE TE NDRYSHME!

Patellxhanet ne zgare jane te shpejta per tu pergatitur dhe nje shoqerues perfekt per pjatat tuaja te peshkut ose te mishit. Ju mund te pergatisni patellxhane ne zgare edhe shume kohe me pare pasi kur ti sherbeni do te jene edhe me shume te aromantizuara. Nese i gatuani ne cast mund ti sherbeni me berzolla mish derri ose salcice edhe ato te pjekura ne zgare.

patellxhane-ne-zgare-me-mish-dhe-salcice

Patellxhane ne zgare

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 4
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: antipaste

Perberesit:

  • 500 gr patellxhane
  • 50 ml vaj ulliri extra te virgjer
  • 100 ml uthull balsam
  • 2 thelpinj hudher
  • piper te zi
  • kripe
  • majdanoz

Udhezimet:

  1. Ne nje kupe hidhni vajin, uthullen, kripen, piperin e zi dhe hudhren e qeruar dhe te prepe ne copa te vogla.
  2. Lani majdanozin e fresket dhe e prisni ne cope te vogla dhe e lini menjane.
  3. Lani patellxhanet dhe i prisni ne rrathe te vegjel.
  4. Nxehni zgaren dhe i rreshtoni patellxhanet deri sa te mbuloni siperfaqen e zgares.
  5. Mbas dy minutash i ktheni patellxhanet dhe i lini te piqen nga ana tjeter per dy minuta te tjera.
  6. Merni nje tave porcelani dhe rreshtoni patellxhanet e pjekura, me pas i sperkatni me vajin dhe uthulen qe pergatitet me pare dhe me pake majdanoz.
  7. Perseritni udhezimet deri sa te keni mbaruar te gjitha patellxhanet.
  8. Ne fund shtoni vajin e ngelur siper patellxhaneve ne tave.
  9. Sherbeni pjaten si antipaste ose shoqerues per pjata mishi ose peshku.

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Beshamel me qumesht miell dhe gjalp
next
Embelsire me kumbulla te kuqe (Crumble)
previous
Beshamel me qumesht miell dhe gjalp
next
Embelsire me kumbulla te kuqe (Crumble)

Add Your Comment