Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
0 0
Domate te mbushura me peshk ton

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Domate te mbushura me peshk ton

Directions

Share

Ne kete recete do te shohim si te gatuajme antipasto te fresket verore, te pergatitur me domate dhe me salce me tono, majoneze, ullinj, veze te zjera dhe majdanoz te fresket. Kjo pjate ka nje gje te mire, mund te pergatitet para kohe dhe te vendoset ne frigorifer deri ne momentin e konsumimit. Pra, le te shohim se bashku si te gatuajme domate te mbushura me ton peshku.

Loading...

domate-te-mbushura-me-ton

Domate te mbushura me ton peshku

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 4
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: Antipaste

Perberesit:

  • 4 domata te kuqe, te rrumbullakta dhe te forta
  • 150g tono peshku ne kuti
  • 2 veze te zjera
  • 3 luge gjelle majoneze
  • 1 luge gjelle ullinj
  • majdanoz te fresket
  • kripe

Udhezimet:

  1. Pastroni, lani dhe thani mire domatet. U prisni pak pjesen e bishtit, dhe e hiqni menjane, mos e hidhni poshte. Me ndihmen e nje luge e boshatisni domaten nga tuli dhe farat.
  2. I kriposni me pak kripe dhe i vendosni ne nje pjete permbys ne menyre te tille qe te eleminohet uji.
  3. Nderkohe pergatisni salsen me tono ne kete menyre: zjeni mire vezet, i lini te ftohen dhe i prisni ne copa shume te vogla.
  4. I hidhni vezet ne nje tas, shtoni tonon e therrmuar me pare, ullinjte e prere ne copa te vogla dhe majdanozin e fresket e prere imet.
  5. I perzjeni mire te gjithe keta perberes, shtoni pak kripe dhe vazhdoni ti perzjeni mire derisa gjithçka te behet nje mase homogjene.
  6. I mbushni domatet me ndihmen e nje luge te vogel me kete salce dhe vendosni nje kokerr ulliri siper te dekor.
  7. Vendosni antipasten ne frigorifer deri ne momentin qe do ta sherbeni.

 

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Krostini me djath dhe salmon
next
Kaneloni me bizele
previous
Krostini me djath dhe salmon
next
Kaneloni me bizele

Add Your Comment