Background Image

Lulelaker ne furre

0 0
Lulelaker ne furre

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url

Udhëzime

Shpërnda

Tava me lulelaker ne furre perdoret si antipaste por edhe si pjate e dyte duke e shoqeruar me mish. Eshte shume e shishme dhe e thjeshte per tu pergatitur.

si_te_gatuajme_lulelaker_ne_furre

Lulelaker ne furre

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 4
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: Antipaste

Perberesit:

  • 1 lulelaker
  • 90 gr djath kackavall te grire
  • 3 luge gjelle me buke te grire
  • 100 gr proshute
  • 200 gr beshamel
  • pake gjalpe
  • pake kripe
  • pake piper

Udhezimet:

  1. Lani lulelakren dhe e ndani ne pjese te vogla.
  2. Ne nje tenxhere coni ujin me kripe te zjeje, me pas hidhni copat e lulelakres.
  3. Hiqni lulelakren akoma te pa zier mire pasi pjekja do vazhdoj ne furre dhe e kulloni (pake a shume e lini te ziej per 10 min).
  4. Merni nje tave e lyeni me gjalpe dhe e sperkateni me buke te grire, merni copat e lulelakres dhe i sistemoni ne tave.
  5. Shtoni copat e proshutes dhe me pas e mbuloni me beshamel.
  6. Sperkateni siper me djathin e grire dhe ne fund shtoni edhe pake buke te grire.
  7. cavolfioreAggiungente il prosciutto cotto, ricopritelo con la besciamella e spolverate di parmigiano grattugiato e pangrattato.
  8. Coni taven ne furre dhe e lini per 20 min ne 180°C.
  9. Tava me lulelaker ne furre eshte gati kur te kete mare siper ngjyre te kuqerremte.
  10. Shoqeroni pjaten me mish.
(Visited 688 times, 1 visits today)

Laura

Pershendetje, mire se erdhet ne kete faqe web. Shpresoj te keni eksploruar dhe shijuar momentet e mia ne kuzhine nepermjet reportazhit. Kjo faqe eshte per hobby, pasi me pelqen te gatuaj recetat qe kerkoj kudo... ne revista, libra, online! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te me dergoni recetat tuaja. Do ti publikoj ;) Gjithe te mirat

para
Petulla toskane
para
Peshk ne furre me patate
para
Petulla toskane
para
Peshk ne furre me patate

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here