Background Image

Krem Chantilly ne menyren klasike

0 0
Krem Chantilly ne menyren klasike

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url

Udhëzime

Shpërnda

Egzistojne dy menyra per te pergatitur kremin Chantilly, menyra klasike si dhe menyra italiane. Ne kete recete do te shohim si te gatuajme krem Chantilly ne menyren klasike.

si-te-gatuajme-krem-chantilly-klasik

Krem Chantilly – Menyra klasike

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 4-5
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: embelsire, dessert

Perberesit:

  • 500gr pana per embelsira e cila mund te rrihet (ose spray)
  • 50gr sheqer pluhur
  • 1 qeske me vanilie per embelsira

Udhezimet:

  1. Ne nje ene plastike hidhni panen dhe e rrihni me rrahse elektrike ose jo deri sa te dyfishoj vellimin e saj.
  2. Shtoni me pas vaniljen dhe sheqerin pluhur dhe e rrihni perseri deri sa perberesit te treten tek kremi.
  3. Kremi Chantilly klasik eshte gati per tu perdorur tek emebelsirat tuaja.
(Visited 253 times, 1 visits today)

Laura

Pershendetje, mire se erdhet ne kete faqe web. Shpresoj te keni eksploruar dhe shijuar momentet e mia ne kuzhine nepermjet reportaxhit. Kjo faqe eshte per hobby, pasi me pelqen te gatuaj recetat qe kerkoj kudo... ne revista, libra, online! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te me dergoni recetat tuaja. Do ti publikoj ;) Gjithe te mirat

para
Kifle – Croissant
para
Krem Chantilly ne menyren italiane
para
Kifle – Croissant
para
Krem Chantilly ne menyren italiane

Add Your Comment