Background Image

Kausha te mbushur

0 0
Kausha te mbushur

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url
Kuzhinë:

Udhëzime

Shpërnda
Nepermjet kesaj recete do te shohim se si te gatuajme kausha te mbushur me veze dhe patate, nje recete tipike fast food, te cilen e shohim neper dyqane qe shesin ushqime te shpejte nga me te ndryshmit. Na mjafton te kemi vetem kuleçet, pitet me te cilat behen sufllaqet dhe mbushjen mund te realizojme vete ne shtepi. Kete pjate mund ta perdorni edhe si antipaste ose mund ta beni per mbasdite femijeve.
 Kausha te mbushur

Kausha te mbushur

Koha e Pergatitjes: 20 min
Koha e Pjekjes: 20 min
Koha Totale: 40 min
Porcione: 6
Veshtiresia: E Lehte
Tipi i Recetes: antipast

PERBERESIT:

  • 6 kuleç sufllaqeje
  • 500gr patate
  • 500gr gjoks mish pule
  • 200g domate qershi
  • 200g kastraveca turshi
  • 4 veze te vogla
  • 2 gjethe qepe te njoma
  • salce kosi
  • kripe dhe piper
  • 1 filxhan kafe me miell
  • 1 veze normale

UDHEZIMET:

1. Lani, qeroni, i prisni patatet ne feta per se gjati dhe i skuqni me radhe ne nje tigan mbi zjarr mesatar. Pasi i hiqni nga zjarri, i vendosni mbi letra kuzhine qe tu eliminohet vaji i tepert dhe i ruani te ngrohta derisa te pergatisni perberesit e tjere.

2. Prisni gjoksin e mishit te pules ne copa te vogla, rrihni vezen me pak kripe dhe i kaloni copat e mishit ne veze pasi i keni kaluar me pare tek mielli. I skuqni copat e mishit ne tigan deri sa te marin nje ngjyre kafe te embel.

2. I lani dhe i ndani domatet qershi ne pjese te vogla, i kulloni kastravecat turshi nga lengu i tyre.

3. I lyeni kuleçet e sufllaqeve me nje shtrese te holle salce kosi ose majoneze, i mbushni me patatet e skuqura, copa mishi pule, katravecat turshi, domatet qershi, i mbyllni duke u dhe formen e nje kaushi dhe si perfundim u vendosni siper nga nje veze te vogel te skuqur.

4. I mbeshtillni kaushat e mbushur leter kuzhine dhe i sherbeni te ngrohte.

(Visited 231 times, 1 visits today)

Laura

Pershendetje, mire se erdhet ne kete faqe web. Shpresoj te keni eksploruar dhe shijuar momentet e mia ne kuzhine nepermjet reportazhit. Kjo faqe eshte per hobby, pasi me pelqen te gatuaj recetat qe kerkoj kudo... ne revista, libra, online! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te me dergoni recetat tuaja. Do ti publikoj ;) Gjithe te mirat

para
Torte me recel qershie
para
Torta te vogla me yogurt dhe mjalte
para
Torte me recel qershie
para
Torta te vogla me yogurt dhe mjalte

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here