Brusketa me spinaq sallam dhe djath

Shpernda ne kanalet e tua social

Or you can just copy and share this url

Mbaje shenim

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Brusketa me spinaq sallam dhe djath

Kuzhine:

Udhezime

Kjo recete eshte nje ide shume e mire per te dhene spinaqin edhe femijve. Sot do te shohim si te gatuajme bruschetta me spinaq, sallam dhe djath. Mund te perdroni c’fare do lloj djathi te keni ne shtepi: djath te bardhe, mocarel ose kackavall.

Loading...

brusketa-me-spinaq-dhe-sallam

 

Bruschetta me spinaq sallam dhe djath

  • Koha e Pergatitjes: 15
  • Koha e Pjekjes: 15
  • Koha Totale: 30
  • Porcione: 20 brusketa
  • Veshtiresia: E Lehte
  • Tipi i Recetes: Antipaste

PERBERESIT:

  • Nje buke per brusketa
  • 1 kg spinaq i fresket
  • 1 rrote sallami
  • 1 cope djath
  • pak kirpe
  • pak vaj ulliri

UDHEZIMET:

  1. Pasi keni lare mire spianqin e hidhni ne tenxhere me uje te nzehte dhe e zieni per rreth 10-15min.
  2. Prisni sallamin ne feta si dhe djathin dhe ne fund buken.
  3. Vendosni fetat e bukes ne furre qe te theken pake.
  4. Vendosni nje gril te nzehet dhe shtoni siper fetat e sallamit qe te skuqen.
  5. Kulloni spinaqin qe sapo ziet dhe e rregulloni me kripe dhe vaj ulliri dhe e vendosni menjane.
  6. Nzirrni fetat e bukes nga furri dhe i rreshtoni ne nje tave, shtoni siper spinaqin, vendosni siper spinaqit nje fete sallam dhe siper nje fete djathi.

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

Pershtypjet e recetes

Nuk ka akoma asnje pershtypje. Perdorni formularin e meposhtem per te shkruar ose vlersuar receten. Kontributi juaj eshte i rendesishem. Faleminderit.

Shkruaj pershtypjen tende