Udhëzime
Ne kete recete do te shohim si te gatuajme bruschetta me salce domate dhe fasule, ky eshte nje variant i bruschettave me salce doamte dhe djath mocarel. Mund te perdorni fasulet e gateshe qe shiten ne vazo te cilat mudnb ti kulloni dhe ti ngrohni me vaj ulliri.
Brusketa me slace domate dhe fasule
Perberesit:
- 250g salce domate
- 100g fasule te gateshme ose te zjera ne shtepi
- 8 feta buke
- 2 thelpinj hudher
- 4 luge vaj ulliri
- kripe
- borzilok i fresket per dekor
Udhezimet:
- Si fillim marim nje tigan dhe pergatisim salcen e domates duke hedhur vajin e ullirit dhe hudhrat e pastruara dhe te shtypura pak.
- Kur hudhra te jete skuqur e heqim dhe shtojme salcen e domates.
- Shtojme kirpen sipas deshires tek salca dhe e lem te zjej per gati 20min ne zjarr te ngadaleshem.
- Nderkohe prisni fetat e bukes dhe pergatisni fasulet me vaj ulliri dhe pak kripe.
- Merni fetat e bukes dhe hidhni pak salce domateje, fasulet siper dhe nje gjethe borzilok
(Visited 99 times, 1 visits today)