Background Image

Akullore me nespulla

0 0
Akullore me nespulla

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url

Udhëzime

Shpërnda

Sot do te mesojme se si te gatuajme akullore me nespulla. Kjo recete eshte perfekte si dessert ose per mbasdite  nga ora 16:00 -17:00. Nespulla eshte nje frute me origjine japoneze, e cila ka shume pak kalori dhe vlera te medha ushqyese, si perbajtje vitamine A, potas, hekur, selen dhe shume fibra. Kombinimi i saj me akullore eshte perfekt dhe ideal per ditet e nxehta te veres.

nespulla akullore-me-nespulla

 

Akullore me nespulla

  • KOHA E PERGATITJES:
  • KOHA E PJEKJES:
  • KOHA TOTALE:
  • PORCIONE: 4
  • VESHTIRESIA: E Lehte
  • TIPI I RECETES: embelsire, dessert

Perberesit:

  • 300g nespulla te fresketa
  • 300g sheqer
  • gjysme gote me uje
  • 250 ml pana per embelsira
  • 1 limon

Udhezimet:

  1. Si fillim pergatisni shurupin, duke hedhur ne tigan sheqerin dhe ujin. I lini te zjejne 10 minuta, duke i perzjere here pas here. Lereni shurupin te ftohet.
  2. I pastroni nespullat nga farat dhe lekura dhe e shnderroni te gjithe tulin e tyre ne nje strukture te vetme dhe homogjene. Bashkojeni tulin e nespullave me shurupin e pergatitur me pare.
  3. Shtoni 3 luge gjelle leng limoni dhe ne fund panen e montuar (e rrahur si te bardhat e vezeve).
  4. Trazojini te gjithe perberesit me shume kujdes, ne menyre te tille qe mos te prishni strukturen e panes.
  5. Trasferoni ne nje kupe, mundesisht plastike dhe e vendosni ne ngrirje per rreth 1-2 ore.
  6. Ne momentin qe eshte ngurtesuar e gjithe perberja e trazoni edhe njehere per 1 minute dhe e vendosni perseri ne ngrirje deri ne momentin qe do ta sherbeni ne tavoline.
(Visited 301 times, 1 visits today)

Laura

Pershendetje, mire se erdhet ne kete faqe web. Shpresoj te keni eksploruar dhe shijuar momentet e mia ne kuzhine nepermjet reportazhit. Kjo faqe eshte per hobby, pasi me pelqen te gatuaj recetat qe kerkoj kudo... ne revista, libra, online! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te me dergoni recetat tuaja. Do ti publikoj ;) Gjithe te mirat

para
Tave me kunguj
para
Krostate me luleshtrydhe
para
Tave me kunguj
para
Krostate me luleshtrydhe

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here