Background Image

Torte e kripur me lule kungulli dhe karkaleca

0 0
Torte e kripur me lule kungulli dhe karkaleca

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url

Udhëzime

Shpërnda

Lulet e kungullit jane aleat te shkelqyer per te pergatitur antipasta te thjeshte dhe shume elegant ne te njetjen kohe. Ne kete recete do ti perdorim per te pergatitur nje torte te kripur me karkaleca deti, e cila eshte shume e shpejte dhe e thjeshte per tu pergatitur dhe perfekte per te shoqeruar nje aperitiv ose bufe. Le te shohim atehere si te gatuajme torte te kripur me lule kungulli dhe karkaleca deti.

torte-e-kripur-me-lule-kungulli

Torte e kripur me lule kungulli dhe karkaleca

  • Koha e Pergatitjes:
  • Koha e Pjekjes:
  • Koha Totale:
  • Porcione: 5-6
  • Veshtiresia: E Lehte
  • Tipi i Recetes: Pjate e dyte, Antipaste

Perberesit:

  • 1 pete e rrumbullakte e gateshme ose e bere vete
  • 14 karkaleca deti (te pastruar)
  • 14 lule kungulli (te pastruara)
  • 3 te verdha vezesh
  • 3 luge gjelle djath te grire kaçkavall
  • 300ml pana kuzhine
  • kripe
  • piper pluhur (me preference)

Udhezimet:

  1. E hapni peten e rrumbullakte nje tepsi po ashtu te rrumbullakte dhe i lini anet e petes te teprojne anash tepsise.
  2. Shtroni me radhe ne te karkalecat e detit se bashku me lulet e kungullit.
  3. Ne nje tas perzjeni se bashku te verdhat e vezeve, panen, djathin e grire, kripen dhe pak piper nese deshironi.
  4. E hidhni te gjithe kete mase mbi karkalecat dhe lulet e kungullit.
  5. Palosni anen e petes rreth e rreth tortes se kripur.
  6. Nxehni furren ne 180°C.
  7. E piqni torten e kripur per rreth 40 minuta dhe e sherbeni te vaket ose te ftohte.
(Visited 205 times, 1 visits today)

Laura

Pershendetje, mire se erdhet ne kete faqe web. Shpresoj te keni eksploruar dhe shijuar momentet e mia ne kuzhine nepermjet reportazhit. Kjo faqe eshte per hobby, pasi me pelqen te gatuaj recetat qe kerkoj kudo... ne revista, libra, online! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te me dergoni recetat tuaja. Do ti publikoj ;) Gjithe te mirat

para
Embelsira profiterol
para
Kallamar me limon dhe buke te grire
para
Embelsira profiterol
para
Kallamar me limon dhe buke te grire

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here