Background Image

Krem cokollate Ganache

0 0
Krem cokollate Ganache

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url

Përbërsit

Modifiko porcionet
300gr Cokollate e erret
200ml Pana per embelsira

Nutritional information

560
Kilokalori

Ganche me cokollate

Kuzhinë:

Përbërsit

Udhëzime

Shpërnda

Ne kete recete do te shohim si te gatuajme krem cokollate e cila njihet me emrin Ganache. Kremi ganache preferohet per mbulimin e tortave dhe per pamjen e ndritshme qe le siper tortes. Per te pergatitur ganache mjafton te dini masat dhe receta eshte shume e thjeshte dhe e shpejte. Mund te perdorni kremin ganache per te zhytur brenda i mashmellow ose edhe luleshtrydhet. Mund te perdorni kremin ganache edhe per mbushjen e bignè ose pasta shu (sic e quajm ne).

(Visited 144 times, 1 visits today)

Hapat

1
I kryer

Merni nje tenxhere dhe e mbushni me uje. E vendosni te ziej ne flake te mesme. Kur te filloj te ziej e ulni flaken. Merni ne tenxhere me te vogel ne te cilen do te pergatisni kremin ganache ne bagnomaria.

2
I kryer

Coptoni cokollaten dhe e hidhni brenda tek tenxherja me e vogel. Shtoni panen dhe e vendosni tenxheren brenda tenxheres me uje te nzehte. E lini te shkrij avash avash duke trazuar here pas here.

3
I kryer

E perdorni kremin ne temperature ambienti per te mbuluar embelsirat. Nese doni te perdorni kremin per mbushje e rrihni me pare ne menyre qe te fryhet dhe dendesohet masa.

Si Te Gatuajme

-Food Blogger- Me pelqen te gatuaj por me shume ti fotografoj dhe shkruaj recetat. Kerkoj receta kudo... ne revista e libra! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te dergoni recetat tuaja.

para
Cantucci – Biskota te Pratos me cokollate
para
Tave me patate lulelaker domate dhe salcice
para
Cantucci – Biskota te Pratos me cokollate
para
Tave me patate lulelaker domate dhe salcice
Receta te reja?Regjistro email-in!

Do te merni nje email sa here do te publikohen recetat e reja.