Background Image

Krem cokollate Ganache

0 0
Krem cokollate Ganache

Shpërndaje në rrjetet sociale:

Or you can just copy and share this url

Përbërsit

Modifiko porcionet
300gr Cokollate e erret
200ml Pana per embelsira

Nutritional information

560
Kilokalori

Ganche me cokollate

Kuzhinë:

Përbërsit

Udhëzime

Shpërnda

Ne kete recete do te shohim si te gatuajme krem cokollate e cila njihet me emrin Ganache. Kremi ganache preferohet per mbulimin e tortave dhe per pamjen e ndritshme qe le siper tortes. Per te pergatitur ganache mjafton te dini masat dhe receta eshte shume e thjeshte dhe e shpejte. Mund te perdorni kremin ganache per te zhytur brenda i mashmellow ose edhe luleshtrydhet. Mund te perdorni kremin ganache edhe per mbushjen e bignè ose pasta shu (sic e quajm ne).

(Visited 531 times, 2 visits today)

Hapat

1
I kryer

Merni nje tenxhere dhe e mbushni me uje. E vendosni te ziej ne flake te mesme. Kur te filloj te ziej e ulni flaken. Merni ne tenxhere me te vogel ne te cilen do te pergatisni kremin ganache ne bagnomaria.

2
I kryer

Coptoni cokollaten dhe e hidhni brenda tek tenxherja me e vogel. Shtoni panen dhe e vendosni tenxheren brenda tenxheres me uje te nzehte. E lini te shkrij avash avash duke trazuar here pas here.

3
I kryer

E perdorni kremin ne temperature ambienti per te mbuluar embelsirat. Nese doni te perdorni kremin per mbushje e rrihni me pare ne menyre qe te fryhet dhe dendesohet masa.

Laura

Pershendetje, mire se erdhet ne kete faqe web. Shpresoj te keni eksploruar dhe shijuar momentet e mia ne kuzhine nepermjet reportazhit. Kjo faqe eshte per hobby, pasi me pelqen te gatuaj recetat qe kerkoj kudo... ne revista, libra, online! I provoj i ndryshoj dhe me pas i shkruaj ne kete faqe web! Nese edhe ju keni kete pasjon mund te regjistroheni dhe te me dergoni recetat tuaja. Do ti publikoj ;) Gjithe te mirat

para
Cantucci – Biskota te Pratos me cokollate
para
Tave me patate lulelaker domate dhe salcice
para
Cantucci – Biskota te Pratos me cokollate
para
Tave me patate lulelaker domate dhe salcice
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here